Skrota bilen i Västerås

Beställ hämtning

Vi erbjuder gratis hämtning och skrotning snabbt och smidigt!

Bra att veta

Bra att veta innan du fyller i formuläret

Innan fordonet hämtas kommer beställaren att bli kontaktad av vår kundservice för avstämning. Observera att du behöver  Registreringsbevis Del 2 före hämtning.

Välj upphämtnings datum

september 2021
mån tis ons tor fre lör sön
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

 

Skrotcom.se

Har du en gammal bil som bara står eller kostar reparationen mer än vad bilen är värd? Då kan det vara dags att skrota bilen.

Vår målsättning är att återvinna 80 – 85 % av ert fordon och ständigt öka andelen återvunna komponenter

Skrota bilen gratis

Bor du i Stockholm, Uppsala, Västrås, Örebro, Eskilstuna, Södertälje, Enköping, Nyköping, Köping, Vi hämtar och skrotar din bil helt gratis, vi gör alla arbete åt dig.

-Så här tänker vi!

Vanliga frågor

Jag behöver information om bilskrotningen

Du skrotar din personbil genom att lämna in den på ett mottagningsställe för uttjänta bilar eller till en auktoriserad bilskrotare. Din kommun kan lämna information om vilka mottagningsställen som finns i din närhet. Tänk på att ta med det senast utfärdade registreringsbeviset del 2. Läs mer på transportstyrelsen.se Skrota bilen Gratis

VAD KOSTAR DET ATT SKROTA MIN BIL?

Vi tar inte ut någon avgift för att skrota fordon som har producentansvar. Om fordonet innehåller avfall eller saknar vitala delar kan vi ta ut en avgift. Har ni ett fordon som inte omfattas av producentansvar, saknar vitala delar eller har avfall med som inte kommer från bilar så tar vi 1500 kr

VAD FÅR JAG FÖR MIN SKROTBIL?

Från och med den 1 juni 2007 betalas ingen skrotningspremie ut för skrotning av fordon. Det är dock kostnadsfritt att lämna in fordon med producentansvar till oss på Bilskrotarna.

KAN JAG KÖPA BILDELAR AV ER?

Nej. Vi bedriver ingen försäljning av nya eller begagnade reservdelar.

Har du en fråga?

Ring oss eller skriv in din fråga så tar en av våra kontaktpersoner emot er.

Kontakta oss